Οδηγίες χρήσης

 

1. Παρακολουθείστε την λειτουργία του ηλιακού σας τις πρώτες μέρες μετά την εγκατάσταση του. Ιδιαίτερα προσέξτε μήπως εμφανιστεί τυχόν διαρροή σε κάποιο από τα σημεία σύνδεσης.

2. Τους θερινούς μήνες και εφ' όσον δεν καταναλώνεται όλο το ζεστό νερό ή παρατηρείτε υπερβολικά υψηλή θερμοκρασία πρέπει να καλύπτετε μέρος ή το σύνολο της συλλεκτικής επιφάνειας αρχίζοντας από το κάτω μέρος των συλλεκτών.

3. Σε περίπτωση απουσίας για αρκετές ημέρες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ. Έτσι θα αποφύγετε την ανάγκη να συμπληρωθούν υγρά στο κλειστό κύκλωμα μετά το τέλος της θερινής περιόδου αλλά και αυξάνετε τον χρόνο ζωής του ηλιακού σας αφού περιορίζετε την χωρίς λόγο καταπόνηση του σε υψηλές θερμοκρασίες.

4. Τις χειμωνιάτικες ημέρες αποφύγετε την άσκοπη χρήση του ζεστού νερού, αν δεν είναι ανάγκη, μεταξύ 10:00 πμ και 14 :00 μμ. Επιτυγχάνεται την μέγιστη δυνατή του απόδοση.

5. Στις αρχές της θερινής περιόδου, κάθε χρόνο, συνιστάται να ανανεώνεται η βαφή όλων των μονώσεων, με λευκό στεγανωτικό χρώμα, για την καλύτερη προστασία τους.

6. Στην αρχή της φθινοπωρινής περιόδου πιθανόν τα κρύσταλλα των συλλεκτών να είναι καλυμμένα από σκόνη. Καθαρίστε τα νωρίς το πρωί πριν ακόμα ζεσταθούν από τον ήλιο. Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό με υγρό απορρυπαντικό πιάτων.

7. Το ανόδιο προστασίας είναι ενσωματωμένο με την ηλεκτρική αντίσταση. Μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΧΡΟΝΙΑ για το ΙΝΟΧ και ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ για το SUNPOWER περίπου, εφ' όσον δεν έχει αντικατασταθεί στο μεταξύ συνιστάται αντικατάσταση της αντίστασης και του ανοδίου. Αν κατά την εγκατάσταση τοποθετήθηκε εξωτερικό ανόδιο μαγνησίου πρέπει να ελέγχεται ανα εξάμηνο και να αντικαθιστάται όταν διαπιστωθεί ότι αναλώθηκε.

8. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ενεργοποιείται την βαλβίδα ασφαλείας του θερμοσίφωνου πιέζοντας με ένα εργαλείο τον ειδικό μοχλό.

9. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

10. Η διαχείριση των τμημάτων του ηλιακού μετά το τέλος της ζωής του πρέπει να γίνει σύμφωνα με τους εκάστοτε νόμους και κανόνες που ισχύουν στην περιοχή εγκατάστασης, με γνώμονα την ανακύκλωση των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οδηγίες Εγκατάστασης Προδιαγραφές ποιότητας »

pros

Προσφορές με ειδικές τιμές αντικατάστασης ηλιακών θερμοσιφώνων για τα μοντέλα Sunpower και Maltezos Glass


Ειδικές τιμές για αντικατάσταση μπόΐλερ ηλιακών.

 

Πώς να επιλέξω τη σωστή τιμή

Μία σημαντική σύγχυση που επικρατεί σε πολλούς αγοραστές είναι η ερμηνεία των όρων «ακριβό» και «φθηνό» προϊόν. Μία σύγχυση που συχνά γίνεται αντικείμενο «εκμετάλλευσης» από ορισμένους πωλητές.

Για την ορθή ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστή, διευκρινίζουμε ότι πρέπει να διαχωρίζει τους όρους «υψηλή τιμή» έναντι «ακριβό» και «χαμηλή τιμή» έναντι «φθηνό» προϊόν.

«Ακριβό» προϊόν (ή υπηρεσία) θεωρείται ουσιαστικά εκείνο του οποίου η «πραγματική αξία» (απόδοση, αντοχή, εγγύηση, κλπ.) είναι κατώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του.  Έτσι, η τυχόν «χαμηλότερη τιμή» του δεν κρίνεται συμφέρουσα για τον αγοραστή.

Αντίστροφα, «Φθηνό» θεωρείται ένα προϊόν του οποίου η «πραγματική αξία» είναι ανώτερη της τιμής που καταβάλλεται για την απόκτησή του, ακόμα κι αν η τιμή του είναι υψηλότερη.

Κατά την άποψη μας, συμφέρουσα  είναι για τον αγοραστή η απόκτηση του προϊόντος (ή υπηρεσίας) που έχει τις προδιαγραφές που ανταποκρίνονται πλήρως στην ανάγκη του και το οποίο αποκτά στην «καλύτερη προσφερόμενη τιμή» η οποία προκύπτει από τον ιδανικό συσχετισμό της «τιμής απόκτησης» με το «συνολικό όφελος» που θα καρπωθεί από το προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια της υποσχόμενης ζωής του. Στην συνολική αξιολόγηση φυσικά συνεκτιμώνται και οι ευκολίες πληρωμής.

Πάγια πολιτική της εταιρίας MALTEZOS είναι ο εμπλουτισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της με πρόσθετη αξία η οποία περιλαμβάνει ποικίλες υπηρεσίες και διασφαλίσεις (ελέγχους, ενημέρωση και τεχνική υποστήριξη) για την μέγιστη εκμετάλλευσή τους κατά τη συνολική διάρκεια ζωής τους. Ένα σύνολο ποιοτικών χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που καθιστούν τα προϊόντα της ως τα πλέον συμφέροντα και οικονομικότερα στην αγορά.

 

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Ρωτήστε μας στο 23130 40864 ,40868 ,40869

Πληροφορίες

Η εταιρεία δεσμεύεται για άμεση παροχή τεχνικής εξυπηρέτησης τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη της εγγύησης του προϊόντος, καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του, επίσης αναλαμβάνει την υπεύθυνη και αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχουσών βλαβών στα προϊόντα μας.

 

Υπεύθυνος  καταστήματος  Χατζηβαγιάννης Ευάγγελος , Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Επικοινωνία

Διέυθυνση: Ελ.Βενιζελου 14 Καλαμαριά

(προέκταση Αδριανουπόλεως)

Tηλ 1: 23130 40864

Τηλ 2: 2313 040868

Φαξ   : 2313040869

Email : κλίκ εδώ

 

 

maltezos logo